Hoe werken wij?

Na je aanmelding en eventueel het aangeven van je voorkeur voor een van onze kraamverzorgsters, nemen we per e-mail of telefonisch contact met je op en krijg je de gegevens van de kraamverzorgster die we voor je inplannen.

Rond de 32e zwangerschapsweek wordt er een intake/kennismakingsgesprek gepland. Op verzoek kan dit eerder gepland worden.

Door de korte lijnen met je kraamverzorgster vanaf het moment van inschrijving, is er de gehele zwangerschap de mogelijkheid om elkaar op de hoogte te houden van eventuele ontwikkelingen in de zwangerschap die van belang kunnen zijn voor het verloop van de bevalling en of kraamperiode.

Ook als er vragen zijn of onduidelijkheden tijdens je zwangerschap mag er altijd contact opgenomen worden en zal je kraamverzorgster je graag ter woord staan.

Je krijgt in principe één en dezelfde kraamverzorgster bij de bevalling, de kraamtijd, maar ook bij een eventuele verlenging van de kraamdagen.

Zijn er zaken waarover je uiteindelijk toch minder tevreden was, dan gaan we graag hierover met je in gesprek. Geeft dit onvoldoende bevrediging dan hebben we een klachtenregeling bij Solopartners. Hier kun je ten allen tijde terecht met je klacht.