Recensies

56 antwoorden op “Recensies”

 1. Begin maart 2021 heeft Christel bij ons de kraamzorg verzorgd voor ons tweede zoontje. Een prettige mengelmoes van gezelligheid, humor en goeie tips, waardoor wij als een gezin een prettige kraamtijd hebben gehad.

 2. Wij hebben twee kinderen en twee keer een andere kraamhulp bij ons thuis gehad. Omdat de eerste kraamhulp ons niet het gevoel van ‘onvergetelijk’ gaf, hebben we voor ons tweede kind Nike gevraagd. Gewoon per toeval kwam ik bij haar.

  Gelukkig maar. Zo had een kraamweek eruit moeten zien!!

  Nike was zo ontzettend fijn, alsof ze geen onbekende was. Het huis zag er keurig uit en had veel aandacht aan onze eerste dochter die best wat eist.

  We hebben super veel geleerd binnen die 8 dagen, informatie gekregen die ik nooit geweten heb.

  De gesprekken aan de eettafel vonden wij erg waardevol.

  Wat een lief en warm mens ben je Nike. Bedankt voor alles!

 3. Christel heeft ervoor gezorgd dat we een heerlijke kraamweek hebben gehad. Ze heeft mij goed geholpen om de melkproductie op gang te brengen en Casper goed aan de borst te laten drinken. We hebben samen verschillende houdingen geprobeerd. We hebben super veel goede tips gehad en heerlijke fruitcocktails. Christel nogmaals heel erg bedankt! Liefs van ons Kees, Marga, Tijmen en Casper

 4. Wat heerlijk was het om Nike in ons huis te hebben in de kraamtijd! We hebben ontzettend veel van haar geleerd. Ze heeft ons compleet ontzorgd en deed veel zonder dat we erom hoefden te vragen. We hebben haar rust en geduld erg gewaardeerd, en ook de fruithapjes 😉 Ze heeft ons goed geholpen om de borstvoeding op gang te krijgen en bleef zelfs langer als dat nodig was. Nike heeft duidelijk veel kennis en weet die goed en vriendelijk over te brengen. Heel erg bedankt voor alles Nike!

 5. Ook na de geboorte van onze 2e dochter zijn we de eerste dagen in het ziekenhuis gebleven. Wat was het fijn om na 5 dagen thuis te komen en het bekende gezicht van Nike te zien! In 5 dagen tijd zijn we tot rust gekomen, heeft ze onze oudste dochter geholpen om haar draai weer een beetje te vinden en wisten we weer hoe het ook alweer werkt met een pasgeboren baby. En daar omheen was er ook tijd om een gezellig praatje te maken. Nike is lief, pragmatisch en betrokken en heeft ook gewoon een enorme bak met kennis en persoonlijke ervaring die ze meebrengt,

 6. Christel heeft ons geweldig goed geholpen in de kraamweek! Ze was heel lief voor onze dochter en voor ons. Ze heeft ervoor gezorgd dat de borstvoeding na een paar dagen goed op gang is gekomen. Ze is heel deskundig, en super betrokken. Ze stuurt ’s avonds nog appjes met tips en schakelt de verloskundige in als ze vindt dat dat nodig is. De samenwerking met de verloskundige was sowieso heel goed. En Christel is een gezellige warme vrouw die ons als nieuwe ouders enorm gesteund heeft en ons het vertrouwen gegeven heeft dat we het nu zelf kunnen. Mocht er een tweede komen dan gaan we zeker weer Christel vragen!

 7. We hebben met Daphne een heel fijne kraamtijd gehad! Ze stond ons op te wachten vanuit het ziekenhuis en liet ons lekker onze gang gaan waarbij ze nuttige tips en adviezen gaf. Daarnaast gaf ze informatie over verschillende onderwerpen en hielp ze in het huishouden waardoor wij onze volle aandacht op de kleine konden richten. Mocht er een tweede komen, dan zouden we Daphne er graag weer bij willen hebben!

 8. Wauw, wat heb ik een fantastische kraamweek gehad! Nikes zorg is echt op maat, ze keek goed naar wat ik nodig had om de beste start als moeder te kunnen maken. Nike haar zorg is heel rustig, liefdevol en vol begrip. Mijn zoontje en ik voelden ons volledig op ons gemak bij haar. Mijn kindje heeft wat extra zorg nodig, doordat hij is geboren met een dubbelzijdige schisis en gehemelte spleet. Ik vond het heel fijn dat Nike heel goed keek naar wat mijn kind nodig had.

  Een geboorte van een kindje is zo’n ontzettend bijzonder moment in je leven en een kraamhulp is heel erg dichtbij en betrokken bij dat geweldige moment. Ik vind het heel bijzonder en daardoor ook heel belangrijk en fijn dat het goed klikte!

  Een betere kraamhulp had ik mij niet kunnen wensen en ik ben Nike heel dankbaar voor de fijne kraamweek!Sluiten

 9. 18 december ben ik bevallen van een zoon. Tijdens de intake merkte we al vrij snel dat we een goede keuze hadden gemaakt door te kiezen voor Nike. Ze is vriendelijk belangstellend en kan je goed om je heen verdragen. Wat toch belangrijk is aangezien er iemand 8 dagen in je huis komt.

  De 8 dagen zijn voorbij gevlogen. En wat kan Nike veel doen in korte tijd. Het is ons eerste kind dus alles was nieuw voor ons. We hadden aangegeven veel te willen leren en ons niet te veel uit handen nemen (behalve het schoonmaakwerk dan). Daar heeft ze goed naar geluisterd. Ook de vraag als ze bezwaar had om tijdens de kraamweek te beginnen met de wasbare luiers werd enthousiast op gereageerd. Ze vond zeer interessant en begon er zelfs tijdens de kraamweek eerder over dan ik.

  Nike heeft ervoor gezorgd dat ons huis elke dag weer spik en span was. De kleine wasgoed achterstand weggewerkt was en we aan het eind van de kraamweek goed zelfstandig in staat waren om voor onze zoon te zorgen. Bij een eventuele tweede weet ik zeker dat we eerst Nike vragen. Nike nogmaals bedankt voor je tijd en aandacht.

 10. Wat was het fijn dat Ina in december voor de 2e keer bij ons kwam kramen. Het voelde gelijk weer vertrouwd, beide bevallingen en beide kraamweken was ze erbij. Ook na de kraamperiode is/was ze laagdrempelig te benaderen voor tips of adviezen. Ik kan kraamzorg anders dan ook aan iedereen aanbevelen.

 11. Vlak voor de 1e lockdown kraamzorg gehad en wat was het weer top. Christel was nu ook bij de 2e onze kraamverzorgster.
  Maar hun samenwerking is top.
  Ze staan allen voor je klaar.
  Christel weet waar ze het over heeft en door haar ervaringen vertrouwde ik haar.
  Wel overlegd ze of je er mee eens bent wat ze doet en daarom is alles mogelijk in overleg maar daarom is er ook ruimte vrij om je mening te geven.
  Leuke personen om door verzorgt te worden.
  Wens jullie allen (maar speciaal Christel😉) alle goeds toe en dat jullie dit werk nog lang samen mogen doen.

 12. In november is christel bij ons geweest. Ondanks dat ik iets eerder ben bevallen was ze beschikbaar en hebben wij fantastische 10 dagen gehad.! Ze spelen goed in op de vragen die je hebt en volgen echt jou gezin. Mooi, we hebben erg fijne Kraamtijd gehad.

 13. Begin december zijn wij bevallen van ons 2e kindje.
  Gelijk toen ik wist dat ik zwanger was heb ik Christel al gebeld. we hoopten zo dat zij weer bij ons kon komen, bij onze 1ste hadden we Christel ook.
  Christel respecteert je wensen en past zich moeiteloos aan. We wouden even een half uurtje alleen zijn als we thuis zouden komen uit het ziekenhuis. Zodat onze dochter van 3.5 even de tijd had om te wennen aan haar broertje. Dit was heel erg fijn.
  Christel was er met een half uurtje en na even gezellig bijgepraat te hebben heeft zij de kraam week voor ons opgestart.
  Het was een fantastische tijd en we hebben alle 4 van Christel genoten en uiteraard missen we haar en de heerlijke ontbijtjes op bed en de fruitcocktails.
  Christel is erg professioneel en weet waar ze over praat. Maar zorgt ook voor veel warmte en gezelligheid waardoor de tijd vliegt.
  Heel erg bedankt voor alles!!

 14. Op 26 oktober 2020 is bij ons Jonah geboren. Miriam is bij ons gekomen toen wij thuis uit het ziekenhuis kwamen. Na de hectische dagen in het ziekenhuis was het heerlijk om een relaxt type als Miriam in huis te hebben. Wij voelden ons enorm op onze gemak bij haar. Iedereen kon zichzelf zijn. Ook voor een vader is dit echt heel fijn!
  Miriam heeft veel kennis om te delen en is heel toegankelijk. Ik heb mij altijd op mijn gemak gevoeld en durfde alles te vragen of te zeggen. Andersom was dit ook zo, Miriam observeert goed waardoor ze dingen signaleert. Dit vond ik zelf wel fijn, omdat ik mij soms wat stoerder voordeed. Hier prikt zij wel doorheen zonder dat dit op een betuttelende manier gaat.
  Wij kijken met een heel goed gevoel terug op de kraamweek en zeggen nog vaak tegen elkaar hoe fijn deze dagen waren!

 15. Wij hadden afgelopen juni Miriam als kraamverzorgster toen onze zoon Sam was geboren. Zij had ook de telefonische intake gedaan en was nog even coronaproef op afstand langs geweest om een infomap te geven.

  Mijn man en ik hadden een goede klik met Miriam, ze gaf deskundig antwoord op al onze vragen, en zorgde er voor dat ons zelfvertrouwen groeide in het omgaan met onze zoon. Ook nam ze tijd voor gezelligheid en verwennerij voor ons als kersverse ouders. We kijken terug op een hele fijne kraamtijd.

 16. Midden in de eerste corona-piek, na lang wachten, verwelkomden wij eind maart 2020 onze mooie derde. Miriam was er om ons heerlijk in de watten te leggen en van fijne informatie en ‘trucjes’ te voorzien. Ook grote broer en zus werden lekker verwend en goed betrokken. Miriam maakte zelfs een cadeautje voor grote broer die in de kraamweek twee werd, super lief!
  Alles in fijn overleg, rustig, gezellig binnenshuis, lekker. Mede dankzij Miriam (en de situatie) een heel bijzondere kraamweek.
  Bedankt!

 17. Wij mochten met de kraamweek Miriam in ons gezin verwelkomen! Wat hebben wij genoten van deze week! Ook onze kinderen hebben veel plezier met Miriam gehad. We kijken terug op een ontspannen week, dank daarvoor!

 18. Al twee keer mogen genieten van de kraamverzorgsters van kraamzorg Anders. Bij de eerste is Annet bij ons geweest. De hele week als heel prettig beleefd. Echt mogen genieten van de roze wolk. Goed verzorgd en goeie tips en adviezen gekregen. Annet was erg gericht op het luisteren naar je moeder gevoel. Iets wat ik nog altijd in mijn achterhoofd heb.
  Afgelopen september heeft Christel bij ons mogen kramen. Het was voor ons een verrassing dat zij zou komen omdat in eerste instantie Mirjam zou komen. Mirjam was op dat moment nog in een ander gezin. Onderling hebben ze snel met elkaar kunnen regelen dat Christel zou komen. Erg fijn dat dit achter de schermen zo snel en zorgvuldig is opgelost.
  Ook met Christel een hele fijne, relaxte en gezellige kraamweek gehad.
  Beide keren zullen voor altijd met ons mee gaan en we kijken er met hele fijne herinneringen op terug.

 19. Wat een geweldige kraamzorg hebben we vorige week gehad van Nike! Het feit dat je in principe van te voren al weet wie er bij jou komt kramen, vinden wij echt een pre aan Kraamzorg Anders ten opzichte van onze ervaring met de kraamzorg organisatie bij onze oudste dochter. Hoe fijn dat het intakegesprek plaatsvindt met de persoon die – onvoorziene omstandigheden daar gelaten – ook daadwerkelijk bij jou komt kramen. En ook in de weken voorafgaand aan de bevalling hebben we al regelmatig contact gehad met Nike.

  Daarnaast waren wij echt superblij met Nike als persoon. Ze is gepassioneerd in haar werk, oprecht betrokken, héél flexibel en speelde supergoed in op wat er bij ons specifiek het meest nodig/gewenst was (ondersteuning bij borstvoeding). Wat een geduld heeft ze daarmee gehad en haar rust, goede tips en realisme heeft mij echt geholpen om de borstvoeding opgestart te krijgen. Nike: nogmaals ontzettend bedankt!

 20. Wat een fijne kraamtijd hebben we gehad. Nike werkt met een mooie combi van rust en daadkracht. Met haar rust bracht ze een stuk ontspanning, wat heel fijn was na een lange en pittige bevalling. En met haar daadkracht heeft ze bv geholpen met een plan om de borstvoeding goed op gang te krijgen. Tussendoor was er aandacht voor grote broer, werd de was weggewerkt en was er ook tijd voor een leuk gesprek. Bedankt Nike, voor je fijne hulp en aanwezigheid.

 21. Bedankt!!!

  Afgelopen periode heeft Nike veel voor ons betekend! Een pittige start voor ons, waarin Nike er stond! Haar flexibiliteit, geduld en goede/juiste zorg hebben ons goed gedaan!

  Ze was er voor ons als gezin! Ons zoontje ving ze op en hij genoot van tijd met haar.

  Ze keek naar wat wij als gezin nodig hadden!!

  Nike, nogmaals bedankt voor al je hulp!

 22. Geheel onverwachts besloot onze dochter Luna dat ze na 36 weken klaar was om op de wereld te komen. Na een paar dagen in het ziekenhuis heeft Nike ons geweldig opgevangen en dat in een hele rommelige kraamweek met 2 keer een rondje terug naar het ziekenhuis. Nike heeft ervoor gezorgd dat wij eindelijk tot rust konden komen en konden genieten van onze kleine meid.

 23. Voor ons tweede kindje ook weer voor kraamzorg anders gekozen. Ik wilde heel graag weer Annet van Bentem als kraamverzorgende zij zou helaas op vakantie zijn rond mijn uitgerekende datum. Zij heeft haar vakantie omgeruild met een collega zodat ze toch bij mij kon komen, fantastisch.

  Annet is heel leuk met kinderen en dat was dus een succes voor mijn zoontje van 1,5. Annet is zo met hem omgegaan dat hij helemaal niet jaloers is geworden op zijn zusje.

  Daarnaast had mijn kindje 10 weken later nog steeds problemen met drinken en er werd door een lactatiekundige aangeraden om haar tong en lip riem te laten klieven, ik besprak dit met Annet via Whatsapp en zij is de volgende ochtend meteen langs gekomen bij mij thuis voor een second opinion en om evt te helpen met aanleggen aan de borst. Ze is inderdaad geklievt en drinkt nu weer stukken beter. Als dat geen super goede service is…

  Al met al een super kraamzorg ik zou haar echt iedereen aanraden.
  Super bedankt weer Annet, en als we nog een 3e kindje krijgen zien we je dan weer ! 😉

 24. Ina was bij de bevalling van onze jongste zoon Mox en deed daarna ook de kraamweek.
  We hadden ons geen fijnere kraamhulp kunnen wensen; Ina zet zich met hart en ziel in en is heel kundig.
  Ook de nazorg doet ze heel goed en we hebben nog regelmatig contact over hoe het gaat.
  Mede door Ina hebben we een fantastische kraamweek gehad!

  Fam. De Jong

 25. Via onze verloskundige praktijk zijn we doorverwezen naar kraamzorg anders. Daar hebben we absoluut geen spijt van. Vanaf het eerste moment hadden we een klik met Ina en tijdens de kraamweek is wel gebleken waarom: wat een topper. Ina heeft een ontzettend warme en open persoonlijkheid. Je hebt niet eens in de gaten dat Ina in huis is maar ondertussen pakt ze wel alles op! Daarnaast heeft ze als missie om een goede start te verzorgen voor de kleine en doet dat zelfs buiten de no rmale uren om. Je kunt prima even appen en belt zelfs om 22:00 uur nog even voor de juiste tips om de borstvoeding op gang te brengen. Zonder de toewijding en enorme inzet van Ina hadden we echt niet zo’n goede start gehad als die we nu hebben. Enorm bedankt en we reserveren je nu alvast voor de volgende keer 😋

 26. Op 12 september is ons zoontje Bram geboren. Een hele bijzondere en spannende tijd brak voor ons aan. En wat waren wij blij met Miriams aandeel hierin. Bram is ons eerste kindje en Miriams ervaring en zekere houding was voor ons heel waardevol.

  Miriam kwam met deskundige adviezen die goed aansloten bij de vragen die wij hadden. Bram is met de vacuüm pomp geboren en wilde niet op zijn rug weggelegd worden vanwege de druk die hij daardoor op zijn achterhoofdje kreeg. Miriam had dit meteen door en kwam met veel tips en ideeën over hoe we ervoor konden zorgen dat Bram hier zo min mogelijk last van had.

  Naast haar deskundige begeleiding was er ook veel ruimte voor gezelligheid en verwennerij wat ook meer dan welkom was in deze bijzondere en overweldigende tijd. En bovenal was ze super met Bram waardoor wij ons ook af en toe konden ontspannen en de zorg uit handen konden geven wanneer dat even nodig was. Wat ons betreft had Miriam nog veel langer mogen blijven en we hebben er echt even van af moet kicken toen ze niet meer kwam. Wij gunnen iedereen zo’n fijne, lieve kraamverzorgster!

  Nogmaals heel erg bedankt voor alles! Heel veel liefs, Andries, Fleur en Bram.

 27. Een hele prettige verrassing!

  Na de bevalling van ons eerste kindje bleek dat alle kraamzorgsters van het bureau waar we ons hadden ingeschreven net al ergens ingeroosterd stonden. Op de valreep en dus zonder mogelijke introductie vooraf werd Nike ingeschakeld. Gelukkig maar! Vanaf het begin klikte het meteen en voelde de samenwerking gelijk vertrouwd aan. Met oor voor onze wensen en oog voor wat er gedaan moest worden, is onze kraamweek echt een week van ontzorgen geworden. Door haar lieve en geduldige aanpak bracht Nike rust waar we dat in alle hectiek even goed konden gebruiken. Ze nam echt de tijd voor ons, zonder dat het werk er onder te lijden had. Met alle tips en adviezen die ze ons als kersverse ouders gaf gingen we vol vertrouwen de tweede week tegemoet.

 28. Leuke en fijne kraamverzorgster

  Ontzettend fijne kraamperiode gehad, vooral ook dankzij Nike. Ze voelt goed aan wat je nodig hebt, zo nam ze ons vrij actieve dochtertje van 3 mee naar de supermarkt zodat wij konden slapen. Ik zou zo weer voor Nike gaan en raad haar bij iedereen aan.

 29. Een topper!

  Wij hebben een hele fijne kraamtijd gehad met Nike. Bijzonder hoe ze voor ons klaar stond. Ze is een echte aanpakker en heeft ons veel zorgen uit handen genomen, zonder dat we veel hebben hoeven zeggen. Ze voelt goed aan wat ze kan doen en houdt rekening met het gezin en elk individu. Daarnaast heeft ze ons heel veel geleerd en in alles meegenomen. Borstvoeding geven was lastig, maar Nike heeft hier goed bij geholpen. Ze is op een hele fijne manier aanwezig geweest en heeft ons vertrouwen gegeven om het zelf te doen met onze eerste kindje. Wij raden haar zonder twijfel aan!Sluiten

  Geweldige kraamzorg!

 30. Heel warme en ontzorgde kraamweek

  Wij hebben na een heftige bevalling een hele fijne kraamweek gehad dankzij de warme zorg van Nike! Ze was zo lief en rustig en betrokken en heeft ons enorm geholpen, veel geleerd en op weg geholpen. Ook gaf ze ons de tijd samen te wennen aan ons “gezinnetje” en om de bevalling te verwerken.

 31. Echt een topper!

  Nike heeft ons enorm geholpen na de geboorte van ons eerste kindje. Spannende tijd voor ons maar door de lieve, kundige en betrokken zorg van Nike was het een top kraamtijd! Ze nam altijd ruim de tijd om dingen uit te leggen en voelde precies aan wat wij nodig hadden.

 32. Geweldig

  Fantastische kraamzorg voor ons eerste kindje. Nike is rustig en legt alles erg goed uit. Ze zorgt er goed voor dat mama en kind en zeker ook papa goed uitrusten en goed aan elkaar kunnen wennen. Voor ons gingen de dagen veel te snel en vinden we het erg jammer dat ze er niet meer is. Maar we hebben genoeg informatie gekregen om nu lekker met zijn drieën te genieten. We kunnen alleen maar vol lof zijn over Nike en een aanrader voor alle mama’s!!

 33. Fijne behulpzame kraamverzorgster

  Fijne kraamweek gehad met Nike als kraamverzorgster. Als kersverse ouders hebben wij veel van haar geleerd. Ze is behulpzaam en denkt graag mee in oplossingen.

 34. 28 juli heb ik een hele leuke intake gesprek gehad van Christel.

  2 september ( precies de uitgerekende datum)ben ik bevallen van Zoë.
  Ik ben in het ziekenhuis bevallen.
  De dag erna mochten we naar huis. En hebben gelijk christel geappt. Christel kwam gelijk naar ons huis.
  We hebben samen even geklets en daarna ben ik naar bed gegaan. Christel heeft samen met mijn man de taken op hij genomen.
  We hebben veel van christel geleerd. En onze kraamtijd hebben we heel fijn ervaren. Vooral de fruit cocktials waren heerlijk!!
  Christel als nog bedankt voor de super fijne kraamweek.
  Wij hebben genoten van jou!!!!

  Liefs Bas en Chantal, Noud en Zoë

 35. I will just start by saying Annet is amazing! If you are pregnant and want a great kraam care, definitely contact her. I will now share my experience. When I was 32weeks pregnant, friend asked me who my kraamhulp was going to be and I panicked because I didn’t know I had to organise one. That same friend recommended Annet based on her own experience with her and I immediately contacted her and we organised an appointment for her to come and meet me at home. Now 32 weeks is rather late to start organising kraamzorg so I was panicking but Annet was very reassuring in that first meeting. She was already booked by another lady due the same week as myself but she promised me she would make sure I got great care, either from herself or a colleague. I really hoped I would get Annet because of the way she was so calming, and reassuring. In case it wasn’t obvious yet, I am not originally from the Netherlands 🙂 so I was very impressed by how Annet was open minded about working with families from different cultures. She immediately also helped me to secure a midwife (I was set to give birth at a hospital so I didn’t know I needed one).
  When I gave birth to our baby boy at the hospital, Annet came to our home that very same night to help us settle in with the little guy. This was my 2nd pregnancy but my first born is 5years old already so I felt like clueless first-time mum. Annet made sure we were all comfortable and settled on that first night. That whole week with Annet was amazing! She took care of everything! From making sure my 5 year old was ready for school to making sure baby and I were comfortable, fed and rested. She even prepared lovely traktaties for my son and my husband to take to school and work! The house was always clean and laundry up to date!
  Annet had tips for breastfeeding position and latching, postpartum recovery and advice on foods to avoid while breastfeeding. Baby was back to birth weight by day 3! She gave me the confidence to care for my newborn safely from baths, to naps to breastfeeding. The most special part was that she never imposed herself or her ideas. My own mum was visiting us from abroad during this time and Annet was very respectful with her. She even assisted in monitoring my mum’s blood pressure and loaned us her bloeddrukmeter!
  I could go on and own about how great my experience with Annet was but I guess now you get the picture. She is still in touch with us way beyond the kraamtijd and always happy to give tips and advice. If you need best quality care, more than a kraamhulp, Annet is the one to call.

 36. Ik was nog maar net een paar weken zwanger toen ik Annet al belde. We wilden namelijk dolgraag dat zij weer zou komen kramen als ons tweede kindje geboren zou worden.
  Ze was onze kraamhulp toen onze zoon Floris in december 2016 werd geboren. Zij is toen een enorme steun geweest voor ons en we konden ons ook deze keer geen betere kraamhulp wensen.
  Op 13 maart 2020 is onze tweede zoon Pepijn geboren. Een kraamweek met best wat zorgen om Pepijn. Heerlijk dat Annet er was met haar ervaring, deskundigheid, inlevingsvermogen, liefde, geduld, passie, etc. Ze was er voor Pepijn, voor ons, maar zeker ook voor Floris. Het is niet niks om ineens een broertje te hebben, Annet heeft hem en ons daarin zo ontzettend goed begeleid!
  Geen vraag is haar te gek, als is het midden in de nacht. En zelfs na de kraamweek hield ze (vanuit haar liefde voor het vak en ‘haar kindjes’ zoals ze dat zelf zegt) nog een vinger aan de pols.

  Lieve Annet, nogmaals ontzettend bedankt, je bent een topper! We gunnen iedereen zo’n fantastische kraamhulp als jij ❤️
  Liefs, Ivo, Ellen, Floris en Pepijn

 37. Goedemiddag,

  Op 3 januari ben ik bevallen van onze zoon, Luuk Rijke. We zijn in het ziekenhuis bevallen en moesten een dagje blijven aangezien hij te licht was. De volgende dag naar huis en Ina was al in ons huis. Ze had alles netjes gemaakt voor wanneer wij thuis kwamen. Bij thuiskomst werd er een broodje klaargemaakt en mochten we even uitrusten in bed, terwijl Ina op Luuk lette.

  De hele week zijn we heerlijk verwend, we hoefde niets te doen en alles werd voor ons klaargemaakt. Elke dag stond er vers fruit voor ons klaar. De borstvoeding ging voorspoedig en als we maar vragen hadden over iets konden we dit vragen. Al was het midden in de nacht, zoals in één van de eerste dagen waarin Luuk veel last had van krampjes.
  Ik raad Ina van harte aan, ze kan lekker kletsen en is gezellig en fijn om bij je te hebben. Niets is te veel gevraagd bij haar.
  Ik kan mij geen fijnere kraamtijd hebben gewenst!

  Veel liefs Manon en Jesse

 38. Net voor kerst werden wij onverwachts eerder papa en mama van Noralie Frédérique. Ondanks dat ons meisje veel eerder kwam dan gepland wist Christel voor ons ruimte te maken in haar drukke schema. We hebben Christel’s steun in de huishouding, goede tips, zorg en gezelligheid ontzettend gewaardeerd!
  We kijken vol tevredenheid terug op deze eerste ervaring met de kraamzorg en raden Kraamzorg Anders zeker aan!
  Misschien tot een volgende keer Christel 🙂

  Lieve groetjes,
  Didier & Elise

 39. We hebben net weer een geweldige kraamweek afgesloten met Annet! Wat voelde t alweer snel vertrouwd! In 2017 heeft zij bij ons gekraamd toen onze eerste dochter is geboren en gelukkig kon ze nu ook kramen bij onze tweede. Annet is een lieve zorgzame hardwerkende kraamhulp met veel passie en liefde voor haar vak en t gezin. Geen vraag is te gek of teveel en ook het tijdstip maakt niet uit. Ook t betrekken van onze oudste deed ze geweldig goed en rustig. Lieve Annet, we zijn dankbaar voor al je hulp, je zorg, adviezen en luisterend oor! Je bent een mooi mens!
  Veel zegen in jullie mooie werk!

 40. Op 30 januari 2019 was het zover. Onze zoon Thies werd geboren! Vooraf hadden we al kennis gemaakt met Daphne. Vanaf de eerste kennismaking was er al gelijk een goede klik. Het contact verliep snel en goed. Het was fijn om vooraf al te weten wie je kraamhulp is.

  De bevalling verliep snel dus het was voor Daphne nog even doorrijden om op tijd te zijn. Dit ging gelukkig helemaal goed.

  Tijdens de periode dat Daphne bij ons was, was ze een steun en toeverlaat voor het hele gezin. Zorgzaam, creatief (Ze dacht mee in oplossingen voor de beperking met de hand) en altijd vrolijk. Een opbeurend gesprek als je het even zwaar had. Niets was haar teveel. Zelfs om ’s avonds nog achter de naaimachine te kruipen. Tussendoor gaf ze veel nuttige informatie. Al met al een topper!!

  Mocht het in de toekomst ooit weer van toepassing zijn dan zal zij zeker ons eerste belletje zijn!!

  Met vriendelijke groet,
  Thies, Jorien en Marcel

 41. 17 januari 2019 zijn wij ouders geworden van onze zoon, Demir. Toen we thuis kwamen uit het ziekenhuis kwam de kraamzorg ook al snel bij ons. Wij hadden voorkeur voor Annet van Bentem aangegeven en zij is ook 8 dagen bij ons geweest. Het was een hele fijne kraamtijd, ik zou iedereen Annet aanraden, ze heeft een hele fijne manier van werken. Ze zorgt goed voor de baby en houdt ook veel rekening met de ouders, dat vond ik heel fijn. Het was een hele gezellige sfeer en toen ze weg ging was het ook heel jammer dat je niet meer smorgens gezellig een kopje koffie dronk nadat je samen de baby in bad gedaan had. Annet geeft veel goed advies en is zeer professioneel.
  Bij kraamzorg anders krijg je extra goede zorg heb ik het gevoel.
  Ook was het heel fijn dat je een kennismakings gesprek hebt.

 42. Op 13 oktober is onze lieve zoon Peike geboren, ons eerste kindje. In deze mooie, enerverende en spannende periode hebben we veel steun en zorg ontvangen van Daphne. We hebben haar zorg als enorm toegewijd, liefdevol en zorgzaam ervaren. Ook voor al onze dieren zorgde Daphne erg goed. Ondanks alle spannende momenten tijdens de kraamweek (o.a. onverwachts ziekenhuis bezoek, issues met de borstvoeding) heeft Daphne enorm veel energie gestoken in alle zorg die hierbij kwam kijken: gezonde voeding, veel tips, veel praktische hulp, zelfs in haar vrije tijd! Dit vonden we erg bijzonder en we kijken hier met een goed gevoel op terug. Zelfs onze familie weet Daphne te herinneren als een toegewijde, lieve kraamverzorgster! Lieve groet, familie Emans

 43. Een eerste kindje krijgen is best spannend. Gelukkig konden wij zelfs al voor en tijdens de geboorte rekenen op de professionele en de ervaren zorg van Ina. De opstart van onze dochter was voor ons best heftig: geelheid, veel afvallen, borstvoeding die niet lukte en onverklaarbaar en veel huilen. Wat was ik blij dat we zo’n ervaren kraamverzorgster hadden met zoveel passie voor het vak, dat ze zelfs buiten de reguliere uren en na de kraamweek nog klaarstond met goede adviezen. Wat ons vooral is opgevallen is haar geduld, harde werk en oprechte liefdevolle omgang met onze dochter en met ons. Bovenal was ze ook deskundig en kwam ze niet alleen met praktische, maar ook met wetenschappelijke informatie uit artikelen en trainingen. Op de tweede dag constateerde ze al een te kort tongriempje en te strak lipbandje (waar de verloskundigen en lactatiekundigen over twijfelden) en ze raadde ons een osteopaat aan, dingen die hebben bijgedragen aan het verminderen van het onverklaarbaar huilen. Ik zou iedere vrouw die net bevallen is een kraamverzorgster als Ina aanraden! Ina, nogmaals bedankt voor jouw liefdevolle zorg.

 44. Op 26 oktober zijn wij trotse ouders geworden van Leyla Isabel.

  Toen we thuis kwamen kregen we meteen de goede hulp van Daphne. Eerst wat uitleg gehad en daarna meteen aan de slag gegaan met de borstvoeding op gang krijgen. Op dag 3 kreeg ik last van een overproductie en was Daphne meteen alert en wist meteen wat te doen om me te helpen. En gelukkig is het ons gelukt om er voor te zorgen dat het geen borstontsteking werd.
  Wat was Daphne een goede hulp die dagen.

  Naast de goede hulp voor ons, zorgde Daphne ook met veel liefde en passie voor onze kleine wondertje. Ook waren de naasten die op visite kwamen erg tevreden over Daphne.

  Daphne is iemand die haar werk met veel liefde en passie doet. Ze is erg rustig en legt alles goed uit. Ook luistert ze goed naar je en geeft ze goed advies. En natuurlijk is ze hartstikke lief en hardwerkend in huis waardoor we na de kraamtijd in een lekker schoon huis konden starten.

  We kijken met volle tevredenheid terug op de kraamtijd en waren super blij met Daphne. En zijn Daphne erg dankbaar voor alles wat ze voor ons gedaan heeft.

  Dankje wel Daphne.

  Groetjes,
  Mike, Soraia en Leyla

 45. Dank Christel voor je goede zorg en harde werk ondanks de hitte deze zomer. Door je advies en hulp kon onze zoon een goede start maken, je hielp goed met de borstvoeding en had leuke praktische tips. We zijn erg blij dat je onverwacht zo lang kon invallen en bij ons kon kramen. Andere gezinnen zullen vast blij met je zijn! Groetjes Ingrid en Wouter

 46. Op aanraden van een vriendin hebben we contact opgenomen met Annet voor de kraamzorg voor ons eerste kindje Julian.
  We zijn zo blij met dit advies, want Annet is een topper die we iedere aanstaande moeder zouden aanraden.

  Nadat we aan het begin van de avond het ziekenhuis uit kwamen, stond Annet voor ons klaar met waardevolle adviezen, hulp bij de borstvoeding en een tas vol spullen die ze liet staan opdat we de eerste nacht zo goed mogelijk door zouden komen. Ook hierna stond ze altijd klaar. Zelfs toen we ons buiten werktijd geen raad meer wisten, was ze daar.
  Ze voelt als geen ander aan wat nodig is en voegt daad bij woord. Dit doet ze niet omdat het moet, maar omdat ze een betrokken en bevlogen is.
  Verder hebben we in de kraamtijd genoten van de rust, gezelligheid, het lekkere eten en waardevolle lessen.

  Annet bedankt voor de mooie en leerzame kraamtijd!

  Liefs,
  Erik, Wendy en Julian

 47. Op 26 mei 2018 kwam onze kleine lou. Het was onze eerst baby en alles was erg spannend en soms een beetje eng.
  Gelukkig hadden wij een lieve kraamverzorgster die niet alleen voor ons kindje er was, maar ook voor ons.
  We zijn door haar goed in de watte gelegd .
  Ook heeft ze ons veel uitgelegd en voorgedaan. Toen het even niet goed ging met de kleine en wij naar het ziekenhuis moesten was zij er en bood ze de mentale steun die we hard nodig hadden. Ze dacht goed mee met alles waar ik even niet over kon beslissen.
  Wij plukken elke dag de vruchten van haar kennis en zorg die ze ons heeft geboden.
  Het was dan ook een gemis toen ze er niet meer was maar doordat we de goede zorg kregen hadden we binnen die week alle energie om het zelf te kunnen doen en wat belangrijkste is : het zelfvertrouwen die binnen die week enorm was gegroeid.

  Kortom: wij hadden onze kraamweek niet anders gewilt.

  Ina: nogmaals hardstikke bedankt voor je goede zorgen! Hopelijk ben je er weer als onze volgende komt!

  Liefs lou david en vimal.

 48. Op aanraden van een vriendin heb ik toen ik zwanger was contact opgenomen met Ina of zij bij ons wilde kramen. Tevens heb ik haar toen uitgelegd dat ik al een paar bijzondere complicaties had gehad die invloed gingen hebben op de hele zwangerschap en mogelijk ook daarna. Maar ze wilde graag komen.
  Toen onze dochter Henrieke op 14 april 2018 in het ziekenhuis is geboren, is ze s’avonds nog even langs gekomen toen ik naar huis mocht, wat zeer prettig was.
  De rest van de dagen heeft ze heel goed rekening gehouden met mijn situatie en mijn wensen en die van de rest van het gezin, waarvoor we haar erg dankbaar zijn.
  Ook voor onze andere kinderen had ze aandacht, hoewel die al 10 en 12 zijn en zichzelf al redden.

  Ina, bedankt voor de mooie tijd die we samen mochten delen. En mocht er ondanks alles nog wel een vierde komen dan bel ik je zeker om te vragen of je weer komt.

  Groetjes,

 49. Vanwege zwangerschapsvergiftiging werd ik begin juni 2014 opgenomen in het ziekenhuis. Daar kwam Ina met mij kennismaken. De klik was er gelijk! Op 18 juni 2014 werd onze oudste dochter geboren. We moesten nog enkele dagen in het ziekenhuis verblijven, waarbij Ina mij telefonisch nog tips geeft gegeven. Eenmaal thuisgekomen hebben we een heerlijke, gezellige en ontspannen kraamweek gehad. Voor ons als first-time parents had ze genoeg adviezen. Zeker als we wat onzeker waren. In het ziekenhuis heb ik verkeerde kolf-instructies gekregen (dochter dronk niet goed, vandaar de kolf), waardoor de druk enorm was. Dankzij Ina’s steun en bruikbare tips is het helemaal goed gekomen en ben ik bijna een lang-voedster geworden 😉

  Op 16 juni 2016 werd ons 2e kindje geboren. Het voelde als vanzelfsprekend om Ina te contacten, die graag kwam! De kraamweek was weer geweldig. Ina is een heel lieve, zorgzame vrouw die ons ontzettend in de watten heeft gelegd. Niet alleen voor mij en ons zoontje, maar ze was ook fantastisch met onze oudste dochter. Ook werden dagelijks fruitbekers klaar gemaakt en een aantal van haar heerlijke recepten gebruiken we nog steeds!

  Ina was ook de eerste die we gebeld hebben na de positieve test van nummer 3. Na een bezoekje, een aantal maanden voor de bevalling, had onze dochter het er bijna wekelijks over: “Wanneer komt Ina weer?” Fijn dat Ina het ook zag zitten 🙂 In december, iets voor de Kerstdagen, is onze jongste dochter geboren. Een gezellige drukte met 3 jonge kinderen. De hartelijkheid van Ina, de goede zorgen en een keurig huis maakten ook deze kraamweek weer fijn!

  Ina, je bent een topvrouw! We hebben het al vaker uitgesproken, maar door jou hebben we fantastische kraamweken gehad, waar we fijn op terugkijken. We bevelen je van harte aan!!

  Lieve groet,
  Familie Mussche 😀

 50. Op 5 januari 2018 is onze zoon Boreas geboren. En wat hebben wij een fijne kraamweek gehad met Annet en stagiaire Jiska! Annet is zeer deskundig en ervaren, dat merkten we aan alles. Haar waardevolle tips en adviezen – vooral wat betreft borstvoeding en het begrijpen van de signalen van de je baby – gebruiken we elke dag. Bovendien is ze een ontzettend warme en vrolijke persoonlijkheid. De aanwezigheid van Jiska was ook echt een welkome toevoeging, met name voor onze dochter Felia van drie. En zo fijn om elke dag schone was en een schoon huis te hebben. Een zeer fijne ervaring die wat ons betreft niet beter had gekund en die we iedere kersverse mama aanraden!

  Groetjes van Balder, Amarante, Felia & Boreas

 51. 13 februari 3017 is onze dochter en zusje Vera geboren. Met dank aan Chantal hebben wij een heerlijke kraamwerk gehad. Zij heeft ons voorgesteld om contact op te nemen met Christel van kraamzorg Anders. Wat was dit een een heerlijke week zo goed verzorgt en oprecht geïnteresseerd in zowel onze uk als de rest van het gezin.
  Ik kijk nog altijd met warmte terug aan de fijne periode. Helemaal nu Vera haar eerste jaar bijna voorbij is, denk ik er met een warm gevoel aan terug. Kraamzorg anders, Christel. Ga zo door!

 52. Op 11 november 2017 zijn we trotse ouders geworden van onze mooie Norah. We hadden kraamzorg geregeld via een andere ZZP groep, uiteindelijk was er niemand beschikbaar en kon Annet gelukkig inspringen.
  We hebben Annet ervaren als een energieke, hardwerkende, warme en zeer deskundige kraamhulp. Norah is ons eerste kindje dus alles was nieuw. Annet had snel door waar we behoefte aan hadden en waar we ons nog wat onzeker over voelde. Ook voor papa had ze veel nuttige adviezen. Op de eerste dag dat we uit het ziekenhuis kwamen kwam ze zelfs s avonds nog even terug om ons te helpen voor de eerste nacht. Dit was erg waardevol voor ons als nieuwe ouders.
  Ikzelf wilde graag borstvoeding geven, mede door de doortastendheid en goede adviezen van Annet op momenten dat het moeizamer ging was ons meiske aan het einde van de kraamweek, met borstvoeding, weer terug op geboortegewicht. Dit hebben we gevierd! Lieve Annet, heel erg bedankt voor al je goede zorgen en het beantwoorden van al onze vragen. We vonden het wel even spannend toen je wegging, maar je liet ons met veel meer zelfvertrouwen en een goed gevoel over de zorg voor Norah achter! Mocht er ooit een tweede komen, dan weten we je te vinden!!

 53. 11 oktober is onze zoon Noud geboren.
  Annet was onze kraamhulp. We hebben deze periode als zeer fijn ervaren. Omdat het ons eerste kindje is, heeft Annet ons veel nuttige tips gegeven. Ook kregen wij een paar dagen een stagiaire, (Jiska)zei heeft ook veel voor ons betekend. Annet heeft veel kennis en deelde dit met ons en Jiska.
  Het was een fijne periode waar wij positief op terug kijken.
  Groet Bas en Chantal en Noud.

 54. 1 oktober is onze lieve, mooie Brent geboren, een derde jongen!
  Wat bijzonder om bij alle drie de jongens Christel als kraamverzorgster te hebben gehad. Wat een lieverd. 3 verschillende kraamweken met ieder zijn eigen problemen. Bij Brent hebben we wat problemen gehad bij borstvoeding. Mijn voeding was wel ruim voldoende, maar waarom lukt het hem dan toch niet om alles uit de borst te halen? Ze bleef puzzelen en nadenken over een oplossing. Elke ochtend kwam ze weer binnen; ik heb nog eens nagedacht met als resultaat dat we een oplossing hebben gevonden en de borstvoeding goed loopt.
  Wat heeft zij veel passie en kennis voor haar vak!

  Heerlijk genoten van een lekker, ontspannen sfeertje in huis met lekkere verwen momenten. Ontbijtje op bed, lekkere lunch en op ons verzoek heeft ze ook een paar keer avondeten voorbereid.

  Heel erg bedankt voor alle kraamweken!!

  Lieve groet,
  Simon, Nicole, Joost, Wout en Kusje van Brent!

  1. We hebben een hele fijne kraamweek gehad met Annet. Ze legde geduldig alles uit, heeft ons veel geleerd. Vooral de handige trucjes voor aankleden en voeden van ons kleine meisje waren handig. Ze was buiten de werktijden om bereikbaar voor vragen en als het nodig was kon ze extra komen of uitleg geven.
   Verder zorgde ze goed voor ons. Iedere dag had ze 2x gemengd vers fruit voor de mama klaar. Veel vitamientjes om snel aan te sterken.
   Ook stond savonds het eten klaar om in de magnetron te zetten. Zodat de kersverse papa na werktijd niet meer hoefde te koken. Wat een luxe! Ze deed echt meer dan we mochten verwachten.
   Wij hebben Annet ervaren als betrokken, ervaren, geduldig, kind vriendelijk, meedenkend en een harde werker.
   Ook met kinderen is ze geweldig! Ze heeft met de buurkinderen het badje klaar gemaakt en alles op een betrokken manie, op hun niveau, tot in detail uitgelegd over badderen van de baby. Zoals: ‘Kleertjes moeten warm zijn anders rilt ze zo als ze uit bad komt. Dus doe allemaal maar een kleding stuk onder je Tshirt op je warme buik. Zo kan het opwarmen.’ En natuurlijk na het badderen even samen wat drinken en wat lekkers zoals ook bij kraambezoek hoort. We raden haar en haar collega’s dan ook van harte aan voor een fijne kraamweek!

 55. Op 13 augustus 2017 mochten wij trotse ouders en grote broer worden van onze lieve, tevreden Aiden. Kraamzorg Anders zou bij ons de kraamzorg leveren. Zij werd ons aangeraden door onze verloskundige.

  Daphne kwam bij ons de kraamzorg doen. Het contact verliep al snel soepel. Daphne was erg blij om te zien dat de borstvoeding gelijk al zo goed ging. Op dag 3 kreeg ik last van flinke stuwing. Daphne was hier gelijk alert op, ook gezien mijn verleden met dubbele borstontsteking bij ons eerste zoontje, en we gingen ermee aan de slag. De stuwing hield zo’n 5 dagen aan. Het was keihard werken maar met de hulp van Daphne en ook van Aiden, die zo goed dronk, zijn we de stuwing door gekomen zonder borstontsteking, zo blij mee!

  De goede voorlichting heb ik ook op andere vlakken mogen ontvangen, naast de zorg voor de baby heb ik ook zinvolle bekken oefeningen geleerd van Daphne.

  We kijken met volle tevredenheid terug op de kraamweek en hebben lekker in een schoon huis kunnen starten toen de kraamzorg ten einde kwam, ook niet onbelangrijk!

  Groetjes Manon, Ray en Julien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *